Nagelbijten en Probleemnagels

Een groot probleem voor veel mensen is nagelbijten, maar ook hier zijn tegenwoordig meerdere oplossingen voor, zodat het niet langer nodig is om afgekloven vingertoppen te hebben!
Dit kan door middel van een laag gel of acryl aan te brengen in een iets meer dekkende kleur dan het nagelbed daadwerkelijk is, hierdoor kun je het nagelbed dus optisch verlengen zodat de oorspronkelijke nagellengte niet meer zichtbaar is, maar een nieuw nagelbed wordt gecreëerd. Dit is zowel voor vrouwen mogelijk met daaraan nog evt. een mooie french manicure (wit randje), maar zeer zeker ook voor mannen die gewoon nette verzorgde handen willen hebben zonder bijtrandjes en kloofjes, en waar er niet te zien is dat er een kunstlaagje overheen zit. Een zeer goede methode om van het nagelbijten af te komen!
Ook zijn er veel mensen die van nature wel een wat langer nagelbed hebben, maar waar in het nagelbed veel oneffenheden, vlekjes e.d. zitten. Het kan ook zijn dat het nagelbed is verslechterd door ziekte, medicatie enz. Voor veel van deze mensen is het nogal vervelend om de handen en nagels te laten zien, toch kan er voor een aantal van deze mensen wat worden gedaan aan de handen en nagels. Ik zal dit ter plaatse moeten beoordelen, u kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen, zodat we kunnen kijken wat er evt mogelijk is.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van probleemnagels, voor en na de behandeling.
Een mannelijke nagelbijter voor en na de behandeling

mannelijke nagelbijter mannelijke nagelbijter

mannelijke nagelbijter mannelijke nagelbijterEen vrouwlijke nagelbijter voor en na de behandeling

vrouwlijke nagelbijter vrouwlijke nagelbijter

vrouwlijke nagelbijter vrouwlijke nagelbijterProbleemnagels voor en na de behandeling

Probleemnagels Probleemnagels