Gellak

Wilt u geen kunstnagels, maar wel mooi verzorgde nagels met een lichte versteviging dan is wellicht de Gellak een goede oplossing.
De gellak is uitermate geschikt om de natuurlijke nagels flexibel te verstevigen. Het is een sterke, transparante of gekleurde elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels.
Hiermee heeft u nagenoeg geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ze glanzen prachtig.
Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels meer willen dragen, maar die toch graag mooie lange nagels willen. U kunt nu uw eigen stevige nagels laten groeien, zonder enige verlenging!
U ziet direct resultaat.

De Gellak kan naturel worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel en uitgehard in de UV lamp. Ook kunt u de nagels met gewone lak lakken, over deze gel heen. De lak blijft zelfs nog beter zitten dan op uw natuurlijke nagels.

Mocht u de nagellak willen verwijderen, dan moet u dit wel doen met een nagellakremover ZONDER Aceton, omdat deze anders de gel aan zal tasten.

Werkwijze:
Door middel van 3 of 4 dunne laagjes van deze gel worden de nagels verstevigd. De nagels zullen hiermee niet veel dikker zijn dan uw eigen nagels, waardoor ze erg natuurlijk ogen en u ze ook niet voelt zitten op de nagels.

De Gellak blijft gemiddeld 2-4 weken zitten, dit is per persoon afhankelijk.
Omdat de Gellak meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken. De gel wordt hierbij licht gevijld, waarna een nieuw kleurtje aangebracht wordt.
Mocht u deze Gels om enige reden niet meer op uw nagels willen hebben, dan is deze tevens eenvoudig te verwijderen en zijn uw nagels weer zoals voor de behandeling.

De nagels zelf bijhouden en verzorgen is zeer eenvoudig. Belangrijk daarbij is in elk geval dat u minimaal 1 maal per dag de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie.

De voordelen van Gellak, op een rijtje:
- Sterker dan een nagellak
- Dunner dan kunstnagels
- Flexibel als uw natuurlijke nagels
- Behandeling duurt slechts 25/45 minuten
- Makkelijk te verwijderen
- Uw nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien