Teennagels

Als u vindt dat ook uw voeten wel wat extra aandacht mogen hebben, dan kunt u uw teennagels laten verstevigen en eventueel een french randje laten plaatsen, een laklaagje of een mooie nail art!

Als u teennagelbed van nature niet zo lang is, zal deze eerst worden verlengd, waarna er een eventuele french manicure of nail art op geplaatst kan worden. U kunt ze natuurlijk ook volledig naturel laten, maar wel verzorgt met een mooi egaal nagelbed.

De verlenging en versteviging gebeuren dmv gel of acryl aan te brengen, de eigen nagel zal hierdoor goed kunnen groeien. Aangezien teennagels van nature iets langzamer groeien dan de nagels van uw handen kunt langer wachten met de nabehandeling.

De versieringen worden veelal in het voorjaar en de zomer gedaan omdat dan de slippertjes en sandaaltjes weer uit de kast komen, daarom wordende voeten in de winterperiode vaak vergeten. Dit is erg jammer, want juist als u uw voeten ook in de winter laat behandelen, met bijv. een heerlijke paraffine behandeling en af en toe een lichte pedicurebehandeling gaat u goed voorbereid de zon tegemoet. Paraffine wordt in de salon gebruikt als pakking voor de voeten. De voeten worden 1 voor 1 ondergedompeld in de paraffine, hier komen plastic hoesjes overheen en dan heerlijk warme donzen slofjes. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de huid elastischer. Het stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel. Verder verzacht het de nagelriemen en verbetert het de droge en beschadigde voeten. Ook verzacht het pijnlijke spieren. Een paraffine-behandeling is een weldaad voor mensen met droge, wintervoeten, kloven, reuma en artritis. Maar zeker geschikt als een verwenbehandeling voor uw voeten. Wist u dat vrouwen vier keer zoveel last hebben van pijnlijke voeten dan mannen 1 van de oorzaken hiervan is het langdurig dragen van schoenen met (hoge) hakken.
Voor de behandeling van probleemnagels

teennagels teennagels

Tijdens

teennagelsNa de behandeling

vrouwlijke nagelbijter vrouwlijke nagelbijterteennagels